Med våra olika inriktningar och erfarenheter inom scenkonst, musik och dans matchar vi varandra fint där Cilla Colt´s kunskap inom rytmik och kroppens musikalitet tillsammans med Ulrika Wedin´s kunskap inom kroppsmedvetenhet, dansimprovisation och koreografi skapar en nyansrik och kraftfull konstnärsduo.

Cilla Colt - musiker, pedagog och danskonstnär.

Utbildad inom rytmik och dans på Musikhögskolan och Danshögskolan i Stockholm 2004. Har arbetat både pedagogiskt och konstnärligt med dans och musik. Sedan 2011 har hon arbetat med dans och musik tillsammans med människor med stora funktionsnedsättningar och deras assistenter och skapat föreställningar som visats bl a på Kulturhuset i Stockholm.


Ulrika Wedin - koreograf och dansare.

Utbildad på Ballettakademiens yrkesskola 1990 och har sedan dess varit verksam med ett flertal dansföreställningar och dansprojekt i Sverige och utomlands, med Stockholm som bas. Hon har undervisat återkommande i dansimprovisation på Ballettakademiens yrkesskola. Ulrika Wedin har gått utbildningen "Dansa utan krav" en forskningsbaserad metod som vänder sig till unga tjejer med psykisk ohälsa.